Gaming-industrien er en af de mest spændende investeringsområder i øjeblikket. Industrien for elektroniske spil er i eksplosiv vækst og samtidig i rivende teknologisk udvikling. Privat investor Mads Christiansen har gjort gaming-industrien til sit speciale, og på dette webinar vil han tale om investeringsmuligheder i gamingindustrien på lidt kortere sigt – blandt andet med fokus på cloudgaming, games as a service samt potentialet i de nye spil-konsoller, der er på vej.

Mads Christiansen vil desuden gennemgå konkrete enkelt-aktier inden for spil-industrien. Der vil være masser af ny information i forhold til de webinarer, som Mads Christiansen tidligere har holdt her på invested.dk.

Mads Christiansen optræder jævnligt i medierne med sin viden og er især en hyppig gæst i Millionærklubben på Radio24/7.

Avatar photo

Mads Christiansen

Mads Christiansen er CEO og CIO i NewDeal Invest, der er en investeringsfond med særlig fokus på og ekspertise inden for digital innovation. Mads Christiansen har podcasten 'Aktieuniverset' sammen med tidligere verdensmester i badminton, Mathias Boe, og han er fast porteføljeforvalter i Millionærklubben under Euroinvestor (tidligere Radio24syv). Mads Christiansens specialistviden inden for gaming og new retail har givet ham et stort netværk af private og professionelle investorer inden for hedgefonde og globale investeringshuse.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE