I dette webinar fortæller Christian Jain Kongsted om sine succesfulde handelsstrategier, der blandt andet kan følges offentligt via handelsplatformen eToro. Handelsplatformen eToro gør det muligt at kopiere succesfulde tradere helt automatisk. Du skal blot finde de investorer, du vil kopiere, og dernæst trykke “copy” i handelsplatformens system. I dette webinar fortæller Christian om, hvordan det er at blive kopieret, og hvordan man faktisk kan tjene penge på, at andre kopierer ens handler på platformen. Dette kan være en spændende mulighed for investorer og tradere, der rent faktisk har langsigtet succes med deres tradingstrategier, fordi det kan fungere som et supplement til indtægten og som en måde at fremvise sit afkast. Kongsted gennemgår også to efterprøvede og testede swingtrading-strategier, som han selv handler, og som har skabt en god bund under hans afkast igennem de seneste år. Du kan læse en anmeldelse af handelsplatformen eToro her.

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE