Hvorfor ikke hjælpe dine mindreårige børn godt på vej økonomisk med en skattefri investering? Har dine børn formue eller får de løbende penge fra f.eks. bedsteforældre, er det – udover at få midlerne placeret fornuftigt rent investeringsmæssigt – mindst lige så vigtigt, at investere dem i det mest optimale skattemiljø. Vidste du f.eks., at hvis barnet sætter frie midler i en dansk udbyttebetalende inv. for, så vil barnet blive beskattet med 27%, hvorimod hvis barnet vælger en akkumulerende inv.for. i stedet, vil barnet kunne udnytte sit personfradag og afkast vil dermed være skattefrit op til en vis grænse.

På webinaret vil de forskellige muligheder man har i form af børneopsparing, aktiesparekonto, pensionsordninger og frie midler blive gennemgået. De kommende lovændringer for udenlandske fonde, herunder ETF´er, kan have stor betydning for hvilke værdipapirer man bør købe på den mindreåriges vegne. Dette vil ligeledes blive berørt.

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE