Investorerne søger i år med lys og lygte efter alternativer til de traditionelle investeringer. En af de mest lovende, nye investeringsformer er at investere i musik. Det er nu muligt at investere i kunstneres musik-kataloger, og dermed kan du få løbende, stabile indtægter i form af royalties som en del af din investering.

En af fordelene ved det er, at investeringer i musik kun har en meget lav korrelation med de finansielle markeder. Det betyder, at når aktiemarkedet går ned, vil royalty-betalinger stadig være stabile. Vækstforudsigelserne er tocifrede, og udbyttebetalingerne er konkurrencedygtige i forhold til andre investeringer, og dermed er det blevet interessant for stadigt flere investorer.

Lyt med på denne Talk og få mere at vide om ANote Music, som er Europas førende markedsplads for investering i musik. Få et indblik i, hvordan det københavnske pladeselskab Sundance Records er indgået i et partnerskab med ANote Music, og hvordan du med fordel kan investere i et musik-katalog.

Efter at have været med på denne Talk vil du vide præcis, hvordan du kan starte din rejse inden for musik-investering, og du vil blive introduceret til en spændende mulighed for at investere i Danmarks førende uafhængige jazz-pladeselskab. Dette tilbud er eksklusivt for Invested.dk’s brugere.

Første halvdel af denne talk med ANote Music vil blive afholdt på engelsk, mens anden halvdel med Sundance Records er på dansk.

Marzio Schena

Marzio Schena er medstifter a ANote Music, som er den førende markedsplads for musik-investering. Mario er en prisvindende iværksætter, team leader og foredragsholder, som er på Forbes Under30-liste i Italien i 2022. Med ANote Music er han ved at transformere den måde, hvormed finansielle markeder kan interagere med musik-industrien.

Inden arbejdet med ANote Music var Marzio fondsforvalter i Luxembourg. Han har en mastergrad i finans fra Bocconi University og har en MBA fra UCLA (USA) og INCAE (Costa Rica).

Marzio har også 5 års erfaring fra event management-industrien i Milano og har været medlem af Global Shapers, som er et sammenslutning af iværkstættere, som er skabt af World Economic Forum.

Se alle indlæg
Avatar photo

Peter og Laura Littauer

Peter Littauer stiftede musikselskabet Sundance Music i starten af 80’erne og har siden været en aktiv del af den danske musikbranche.
Sundance Music ApS har i 40 år udgivet musik på plademærkerne Stunt Records og Sundance Records og varetager derudover forlagsrettigheder på forlaget Sundance Publishing ApS. Sundance repræsenterer en bred vifte af musik genrer, fra jazz og verdensmusik til indiepop/rock, dog med det primære fokus på jazz.

Laura Littauer er uddannet Cand. Merc. Jur og har i nogle år arbejdet som konsulent indenfor Risk Management & Compliance. Men musikken og den familieejede virksomhed trak, og hun har nu arbejdet i musikbranchen i mere end 10 år. Laura sidder idag i bestyrelserne for brancheorganisationerne IFPI & Impala (den europæiske brancheorganisation for uafhængige pladeselskaber) og for forvaltningsorganisationerne MPO og Gramex. Laura har derudover været medstifter af Carl Prisen, som er Musikforlæggernes årlige prisfest, der hædrer danske sangskrivere.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar