Børsmarkedet er fyldt med støj, men under overfladen er der en klar trend som den opmærksomme investor kan drage nytte af i sine investeringer.  I dette webinar vil temaspecialist Morten Springborg fra fondsmæglerselskabet C WorldWide tale om tematiske investeringer. C WorldWide bestræber sig på at håndplukke holdbare enkeltaktier med støtte fra identificerede trends og temaer – en metode der er gennemtestet og forfinet siden selskabets etablering i 1990.

C WorldWide bruger netop trends og temaer som måden at anskue verden på og til at forstå og forudse, hvordan samfundet udvikler sig. Den trendbaserede, tematiske investeringstilgang gør det muligt at skelne generel markedsstøj fra dét, der reelt er varig viden, som kan akkumuleres og forhåbentlig over tid skabe grobund for en dybere investeringsindsigt. Aktiemarkedet agerer ofte kortsigtet og snævert ligesom det afspejler tendenserne i den menneskelige adfærd. Gennem årene er dette blevet mere udpræget, hvorfor en langsigtet investeringstilgang med en tematisk synsvinkel i følge C WorldWide er den bedste måde for en aktiv kapitalforvalter at opnå alpha. Man kan læse mere om C WorldWides perspektiv og tematiske investeringer her.

Avatar photo

Morten Springborg

Morten Springborg er temaspecialist i C WorldWide Asset Management Fondsmæglerselskab (tidl. Carnegie Asset Management). Morten har været porteføljeforvalter siden 1994 og er en flittig brugt kommentator i de danske finansmedier. Morten Springborg har desuden i en periode været medlem af regerings Energikommission.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE