Mange økonomer og investorer forudså i efteråret 2022, at en økonomisk krise ville ramme her i 2023. Men nu mener mange, at krisen er aflyst. Er vi virkelig ved at gå i en ”optimismefælde” som efter IT-boblen i 2001? Eller er aktienedturen virkelig slut og en ny optur i gang for både økonomien, virksomhederne og aktiemarkedet. Måske bl.a. takket være udbredelsen af kunstig intelligens?

I denne Talk fokuserer Frank Hvid på den nuværende makro-situation, og han kommer også med konkrete aktietips, der passer ind i den økonomiske situation, som vi ifølge Frank Hvid står midt i.

Frank Hvid har en fortid som cheføkonom og porteføljeforvalter i flere banker. I dag er han økonomisk kommentator på Dagbladet Politiken og rådgiver pensionskasser, familiefonde og lignende. Han driver virksomheden Earlybird Research & Education, hvorfra han bl.a. udbyder kurser og underviser i investering, formuerådgivning, nationaløkonomi og megatrends.

 

Frank Hvid

Frank har en fortid som cheføkonom i Alfred Berg Bank, chef for aktivallokering i Nordea og senest chef for strategi og porteføljestyring i Carnegie Investment Bank. Frank stiftede i 2017 firmaet Earlybird Research & Education, hvorfra han bl.a. udbyder kurser og underviser i investering, formuerådgivning, nationaløkonomi og megatrends. Han er økonomisk kommentator på Dagbladet Politiken og skriver løbende klummer til bl.a. Nordnet og AM Watch og udgiver et ugebrev. Frank er desuden associate partner i Jentzen & Partners, der rådgiver pensionskasser, familiefonde olign. om porteføljestyring, bæredygtige og alternative investeringer, manager selection m.m.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

10 kommentarer