Udvikling af byggegrunde samt eksisterende byggegrunde har tidligere været forbeholdt ejendomsudviklere eller ejendomsselskaber. Det ønsker Blue Funds at gøre op med. Blue Funds tilbyder investorer at investere i udviklingsjord eller ejendomme og få andel i de store afkastmuligheder, der ligger i udviklingsfasen af et ejendomsprojekt.

I dette webinar kommer Blue Funds og fortæller om mulighederne som privat investor.

Efter en periode med stigende renter, er der færre købere, og sælgere som søger forhandling. Det giver efter Blue Funds vurdering en ekstraordinær god balance mellem risiko og afkast. Blue Funds strategi er at skabe værdi ved at udvikle og salgsmodne jord eller ejendomme frem mod et salg. Det kan være ved opnåelse af lokalplan, byggeretter eller udvikling af boliger.

Du har som privat investor mulighed for at komme med på udviklingsrejsen i vores aktuelle projekt Blue Funds – Herfølge ApS. I Blue Funds – Herfølge ApS investeres et meget velbeliggende jordstykke i et kommende bykvarter, Herfølge Bjergby. Der ligger en helhedsplan for hele bykvarteret. Udviklingen og værdiskabelsen sker ved at udvikler jorden fra Helhedsplan til Lokalplan. Exitstrategien er herefter at videresælge grunden.

Vores forventninger til Blue Funds – Herfølge ApS er:

Investeringsperiode: 18 – 30 måneder
Afkastforventninger: 50-75% i investeringsperioden
Min. investering: kr. 1.000.000

Avatar photo

Thomas Birkedal

Blue Funds ApS ejes af Thomas Birkedal og Peter Bygholm. De har tilsammen over 40 års erfaring med investering, finansiering, drift, udvikling og byggeri af fast ejendom. I de seneste 10 år har de være involveret i udvikling af salg af boligprojekter for over kr. 2 mia. og formidlet finansiering til ejendomsudviklere eller ejendomsprojekter for kr. 140 mio.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar