Vores hjerner er ikke nødvendigvis gearet til at investere, og vi begår ofte de samme fejl igen og igen. Det koster desværre penge for mange private investorer.
Dette webinar sætter fokus på de fejl, vi typisk gør som investorer, og vi kommer desuden med input til, hvordan du kan lægge en strategi, så du forsøger at undgå at fejle. Webinaret holdes af Jens Balle, der har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder og desuden er forfatter til bogen “Hulemænd i habitter”, der giver læseren en indføring i adfærdsøkonomi.

Via teori og praktiske eksempler giver Jens Balle os en indføring i de fejl vi typisk begår som investorer. Vi skal blandt andet tale om at omsætte for meget, overvurdere risici, overvurdere egne evner og truslen ved at tro for meget på eksperter.

Webinaret indeholder også gode råd til at lave en strategi, der sikrer, at du ikke begår disse fejl. For som altid afgøres en stor del af resultatet allerede i forarbejdet. Tune ind og glæd dig til en times underholdende og lærerig indsigt i vores hulemandshjerne.

Avatar photo

Jens Balle

Jens Balle har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder med fokus på kundevendte aktiviteter. Han har en HD i finansiering og en MBA. Jens Balle har studeret de seneste finansielle kriser, og har undersøgt, hvordan man som investorer ofte træffer irrationelle beslutninger. I januar 2016 udgav Jens Balle bogen "Hulemænd i habitter", der giver læseren en indføring i adfærdsøkonomien. Bogen udkom i 2021 i tredje oplag.

Jens Balle er desuden en populær foredragsholder blandt andet omkring psykologi og investering. Han er kendt fra Millionærklubben, Børsen Play, Nordea Invest, R4DIO, FINANS m.fl. og har optrådt flere gange for invested.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE