Aktierne fordobler i gennemsnit deres værdi hvert ottende år. Nogle aktier stiger endda meget mere. Havde man købt for 100.000 kr. Apple-aktier under finanskrisen i januar 2009, ville man 8 år senere have aktier til en værdi af 1,2 mio. I dette webinar ser Christian Jain Kongsted på, hvordan man med en relativ simpel metode kan få del i det voksende aktiemarked. Det handler ikke om at dykke ned i tunge regnskaber eller om at analysere sjældne kurver på en kursgraf. I stedet præsenterer Christian Jain Kongsted en metode, der ved hjælp af tålmodighed, disciplin og is i maven kan føre dig sikkert igennem aktiemarkedet op og nedture med sandsynligheden for et flot afkast.

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE