Vidste du, at du fra begyndelsen af det nye år kan oprette en Aktiesparekonto  og spare i skat på investering? Skat og investering hænger unægteligt sammen og må ikke undervurderes. Naturligvis er det sjovere at handle aktier, end at lave skatteregnskab, men dit skatteregnskab kan i sidste ende være afgørende for, hvor meget du tjener som investor.  I dette webinar klæder vi dig på, så du forstår de grundlæggende skatteregler i forhold til investering, herunder hvad du kan gøre for at minimere din skat inden årsskiftet.

Du kan stille dit eget spørgsmål ved at trykke her. Så er der chance for, at vi når at gennemgå det på webinaret.

De danske skatteregler er komplicerede og desværre ikke altid helt logiske. Som investor kan man helt uforvarende komme til at snyde sig selv. Enten ved at komme til at betale for høj skat her og nu eller ved at miste muligheden for at trække eventuelle tab fra på et senere tidspunkt.

På webinaret vil skattereglerne overordnet blive gennemgået, og mulighederne for at optimere sin skat generelt og forbindelse med årsskiftet vil blive berørt. I forhold til frie midler vil reglerne for beskatning af aktier, investeringsforeninger, obligationer, ETF’er og certifikater blive omtalt.

Herudover vil reglerne for pensionsmidler og den nye aktiesparekonto blive berørt. Endelig er der mulighed for at stille spørgsmål både inden og under webinaret.

Du kan stille dit eget spørgsmål ved at trykke her. Så er der chance for, at vi når at gennemgå det på webinaret.

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE