Hvordan finder man de bedste aktier at investere i? Det spørgsmål stiller de fleste investorer sig selv hver eneste dag. Mange tror, at det handler om at ”få et godt tip” eller at ”knække et regnskab”, men forskning viser, at der faktisk findes er en anden og mere tilgængelig metode til at spotte morgendagens vinderaktier.

I dette webinar gennemgår vi den såkaldte ”momentum-strategi”, som er en simpel metode til at udvælge de aktier, som har gode chancer for at klare sig bedre end markedet. Vi giver dig nogle enkle værktøjer til at vurdere og sammenligne aktier, sådan at du bliver bedre i stand til at bedømme en akties potentiale. Webinaret afholdes af Christian Jain Kongsted fra invested.dk

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE