Prisen på guld er steget kraftigt i det seneste halve år, og mere kan være på vej. Vi har inviteret Dennis Lindberg fra Nyfortuna til at fortælle om, hvordan man som privat investor kan handle guld. Dennis har 20 års erfaring som råvaretrader af guld, og i oplægget kommer vi både ind på handel med guld i form af ETF’er, derivat og som fysisk guld. Dennis Lindberg ser på fordele og ulemper ved hver metode og kommer med generelle råd og faldgruber. Foredraget krydres også med foredragsholderens personlige erfaringer fra 20 års liv som Commodity Trader i guld.

Avatar photo

Dennis Lindberg

Dennis Lindberg har 20 års erfaring i handel med guld. Dennis har oprindeligt en baggrund i shipping-industrien, men i 2001 startede han virksomheden Sequoyah op i Danmark, der i første omgang primært havde fokus på handel med diamanter. Sequoyah voksede hurtigt og fik også handel med guld som en del af sit forretningsområde. I 2007 startede Dennis parallelt selskabet Nyfortuna, da han øjnede et marked for retailsalg af både guld, sølv og diamanter.

I takt med, at interessen for investering i ædelmetal er vokset, har Sequoyah købt en Wealth Manager i Luxembourg, som udover at bakke guld-produkterne op, også bistår med klassiske investeringsprodukter.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE