Drømmer du om at tjene penge, når markedet falder eller geare dine investeringer?

I denne Talk skal vi kigge nærmere på handelsplatformen Markets, som anbefales til alle, der ønsker at handle aktivt. Vi tager et kig på alle de spændende funktioner på en måde, hvor alle kan være med. Fx hvordan man kan handle gearede positioner i form af CFD´er, der er egnede til aktive tradere – fx, hvis man ønsker at “shorte” markedet eller bare “at komme længere for færre penge”. Vi kigger også på, hvordan du styrer din risiko, og giver små fif til, hvordan du kan handle så effektivt og samtidig så billigt som muligt. Denne Talk er for dig, som er lettere øvet og øvet i investering.

Invested.dk har en samarbejdsaftale med Markets.com: Hvis du er ny kunde hos Markets og opretter en handelskonto, får du et års gratis Premium-medlemsskab hos Invested.dk til en værdi af 1068 kr. Læs mere her. Du kan samtidig deltage i hele forløbet “Supertradere afslører deres strategier“, der foregår på vores søsterside daytrader.dk

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE