Den danske finansmand og forfatter Lars Tvede har investeret med meget stor præcision under den nuværende corona-krise. Han solgte blandt andet ud af sine aktier, inden børsmarkedet krakkede. I dette webinar på invested.dk vil Lars Tvede uddybe sit syn på børsmarkedet, og hvordan man som lille dansk investor kan tænke. Han vil her også komme ind på corona-virusen, nationaløkonomiske konsekvenser og hvordan man skal anskue dette som aktieinvestor.

Det er muligt at stille skriftlige spørgsmål til Lars Tvede undervejs i webinaret.

Avatar photo

Lars Tvede

Lars Tvede er uddannet ingeniør, økonom og derivatives trader. Gennem sin karriere har han stiftet og finansieret en række virksomheder inden for primært informationsteknologi og finansvæsen. I 2016 medstiftede han venture kapital-virksomheden Nordic Eye, som investerer i startupvirksomheder og rådgiver om innovation og fremtiden, og i 2017 medstiftede han virksomhederne Supertrends AG og Supetrends Institute AG, som hhv. crowdsourcer en ekspert-tidslinje for fremtiden. Pg rådgiver om fremtiden.

Han har desuden skrevet 16 bøger om bl.a. markedsanalyse, nationaløkonomi, entreprenørskab, fremtiden og vestlig civilisation. De kendteste i Danmark er Børshandlens psykologi, Kriser, krak og kaviar, Børshaj samt Det kreative samfund. Hans bøger er til sammen udgivet i over 50 oplag og på 11 sprog.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE