En del af Playlisten: Aktier/Makrotrends

Den danske finansmand og forfatter Lars Tvede har investeret med meget stor præcision under den nuværende corona-krise. Han solgte blandt andet ud af sine aktier, inden børsmarkedet krakkede. I dette webinar på invested.dk vil Lars Tvede uddybe sit syn på børsmarkedet, og hvordan man som lille dansk investor kan tænke. Han vil her også komme ind på corona virusen, nationaløkonomiske konsekvenser og hvordan man skal anskue dette som aktieinvestor.

Det er muligt at stille skriftlige spørgsmål til Lars Tvede undervejs i webinaret.

Hvis man ikke kan deltage live, får man som tilmeldt også mulighed for at se webinaret efterfølgende i optaget version.

Lars Tvede

Lars Tvede er uddannet ingeniør, økonom og derivatives trader. Gennem sin karriere har han stiftet og finansieret en række virksomheder inden for primært informationsteknologi og finansvæsen. I 2016 medstiftede han venture kapital-virksomheden Nordic Eye, som investerer i startupvirksomheder og rådgiver om innovation og fremtiden, og i 2017 medstiftede han virksomhederne Supertrends AG og Supetrends Institute AG, som hhv. crowdsourcer en ekspert-tidslinje for fremtiden. Pg rådgiver om fremtiden.

Han har desuden skrevet 16 bøger om bl.a. markedsanalyse, nationaløkonomi, entreprenørskab, fremtiden og vestlig civilisation. De kendteste i Danmark er Børshandlens psykologi, Kriser, krak og kaviar, Børshaj samt Det kreative samfund. Hans bøger er til sammen udgivet i over 50 oplag og på 11 sprog.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0
Vurderet til 0 ud af 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE