I disse år ændrer Kina sig med rasende fart. Det betyder, at landet blive mindre og mindre afhængige af eksport, men til gengæld snart bliver verdens største “indre marked” med et godt greb om hele Asien.

I dette webinar vil Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital fortælle om overraskende investeringsmuligheder i Kina, og han vil fortælle om de mega-trends, der kommer til at præge de næste årtier, og hvor Kina kommer til at spille en hovedrolle – uanset, om vesten ønsker det eller ej.

Peter Lundgreen vil også komme ind på, hvad corona-krisen har betydet for Kina. Kina bekæmpede virusudbuddet ved at lukke store dele af landet ned, med uanede økonomiske omkostninger til følge.

Peter Lundgreen er Founding CEO fra Lundgreen’s Capital  og vil give sin klare vurdering af Kinas betydning for aktiemarkedet og økonomien, også globalt.

 

 

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE