I de kommende årtier vil kinesiske virksomheder dominere både verden, og især landene i fjernøsten. Kina er nemlig gået fra at være udviklingsland til i dag at være verdens næststørste økonomi inden for ganske få årtier.

Udviklingen skaber lige nu rigtig gode muligheder for at investere i Kina, for der er ingen tvivl om, at Kina og kinesiske virksomheder fortsat vil forsøge at konsolidere sin position i verden. I dette webinar vil Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital fortælle om det meget komplekse land med fokus på konkrete investeringsmuligheder.

Han vil også kigge på landene rundt om Kina (fjernøsten), for at vurdere udviklingen, og se på, hvor det er værd at håndplukke selskaber.
Peter Lundgreen er Founding CEO fra Lundgreen’s Capital, og han har en enorm viden om Kina og fjernøsten set ud fra et investorpersktiv. Det er den viden, han vil øse af i dette webinar, der er helt nødvendigt, hvis du kigger efter stærke aktier i Asien.

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE