Den frygtede coronavirus er i fuld gang med at sprede sig fra Kina og til resten af verden, og udviklingen har i de seneste dage sendt chokbølger igennem aktiekurserne med kolossale fald til følge. Også i Danmark.

I dette gratis LIVE interview hos invested.dk kan du stille dine egne spørgsmål til Andreas Steno Larsen. Andreas er markeds- og valutastrateg hos Nordea, og han følger virusudbruddet tæt i forhold til børserne.

Også danske virksomheder er nemlig begyndt at mærke konsekvenserne med både svigtende leverancer, men også svigtende ordre. Hele udviklingen truer i værste fald med at kaste verden ud i recession – en tilstand, der allerede var tæt på før virus-udbruddet.

Avatar photo

Andreas Steno Larsen

Andreas Steno Larsen er chefstrateg hos Nordea, hvor han blandt andet beskæftiger sig med at analysere verdensøkonomien og bygge investeringsstrategier og økonomiske modeller til at forudsige fremtidens økonomiske landskab. Andreas Steno Larsen er en særdeles velanset strateg og har blandt andet optrådt på Bloomberg og i flere andre internationale makroøkonomiske medier.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE