Hvordan kan nogle have succes med deres investeringer, imens andre fejler? En del af forklaringen er at have adgang til en fleksibel handelsplatform, der er nemt at forstå, men som man samtidig kan vokse med. I dette webinar tager vi dig i hånden, så du føler dig på helt sikker grund, når du investerer.

Saxo Bank har netop den 21. november introduceret en helt ny handelsplatform kaldet SaxoInvestor. SaxoInvestor gør det nemt for dig at håndtere regeringens nye Aktiesparekonto, hvor du kan få afkast til mindre beskatning. Samtidig er SaxoInvestor særdeles konkurrencedygtig på prisen, da platformen ikke har minimumskurtage og ingen depotgebyrer.

SaxoInvestor har fokus på den traditionelle investor, der ønsker gode priser og godt overblik kombineret med en solid brugerflade med et enormt udbud af værdipapirer. Her får man som investor adgang til grafer og handelsværktøjer, der ikke forvirrer, og man bliver samtidig taget i hånden, så man let finder frem til de aktier, obligationer og ETF’er, der er mest interessante i markedet lige nu.

Derfor indføres en aktiesparekonto, hvor personer kan placere opsparing i noterede aktier og aktiebaserede investeringsbeviser. Aktiesparekontoen vil have en lavere beskatning af afka-stet på indeståender end den gældende aktieindkomstbeskatning. Det vil gøre det attraktivt for danskerne at placere en del af deres opsparing i aktier gennem aktiesparekontoen.

Avatar photo

Martin Christiansen

Martin Christiansen er product manager hos Saxo Bank, og han er ansvarlig for, at Saxos handelsplatforme fortsat er blandt de bedste i verden. Martin Christiansen har en baggrund som portfolio manager, hvilket giver ham en dyb indsigt i, hvad man har brug for som både ny og mere erfaren investor. Når det gælder handelsplatforme kan man ikke stille Martin Christiansen et spørgsmål, han ikke kan svare på.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE