Kryptomarkedet er igen glødende varmt, og alene i år er bitcoin steget med over 200%. Spørgsmålet er, om der er tale om en ny prisboble, eller om dette bare er begyndelsen til, at markedet skal op til langt højere niveauer.

I dette webinar ser vi på den aktuelle markedsudvikling og analyserer markedet ud fra teknisk analyse. Vi diskuterer forskellige scenarier og sandsynlige udviklinger og kommer også kort ind på, hvad blockchain er, samt de tre største kryptovalutaer: Bitcoin, Ether og XRP (Ripple).

Vi ser også på, hvordan man kan handle kryptovaluta på en ny og let måde.

Webinaret henvender sig både til dem, der er begynder inden for kryptovaluta og dem, der er mere vidende og har brug for at blive opdateret på den seneste udvikling på kryptovaluta-markederne.

Webinaret afholdes af Christian Jain Kongsted, medejer af invested.dk og kryptoinvestor og -trader.

* Når du melder dig til dette webinar, vil du også blive medlem af nyhedsbrevet under daytrader.dk. Det skyldes, at det er daytrader.dk, der står bag webinaret. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen!

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE