Ærgrelse er en af de mest kendte følelser hos private investorer. Man ærger sig, når man køber for tidligt og man ærger sig igen, når man sælger for sent med stort tab. Desværre sker det hele tiden.

I dette webinar om psykologi i aktiehandel tager den professionelle trader Nanna Fick dig igennem hele følelsesregisteret, når du handler aktier.

Mange private investorer tror nemlig fejlagtigt, at det vigtigste ved aktiehandel drejer sig om analyse af grafer og virksomheder. Det er forkert. I virkeligheden taber de fleste private investorer deres penge, fordi de er drevet at impulser og hele tiden er bange for at miste deres formue.

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0 out of 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE