Brokers

Her finder du en liste over handelsplatforme, der er egnet til langsigtet investering. Listen bliver snarest udvidet.


eToro – handel med aktier uden handelsomkostninger

Handelsplatformen eToro er perfekt til dig, der vil handle store udenlandske aktier samt valuta, råvarer og kryptovaluta, og samtidig vil have muligheden for at kunne geare og shorte. Samtidig har eToro fjernet handelsomkostningerne ved aktiekøb. eToro tilbyder desuden muligheden for at kunne investere direkte i andre brugere hos platformen. Det betyder, at du kan søge blandt de mange tusinde medlemmer og dernæst vælge en succesfuld investor som du dernæst automatisk kan kopiere een-til-een. Platformen er også interessant, hvis du bare vil handle store internationale aktier. I 2019 har eToro nemlig valgt at fjerne alle handelsomkostninger ved aktiekøb, herunder også de mindre synlige af slagsen via såkaldt Zero Commission-aktiehandel.

Opret mig på eToro


SaxoInvestor – dansk platform

SaxoInvestor er en ny handelsplatform fra Saxo Bank, der har skarp fokus på den traditionelle investor, der ønsker gode priser og godt overblik kombineret med en solid brugerflade med et enormt udbud af værdipapirer. Her får man som investor adgang til grafer og handelsværktøjer, der ikke forvirrer, og man bliver samtidig taget i hånden, så man let finder frem til de aktier, obligationer og ETF’er, der er mest interessante i markedet lige nu.


Opret mig på SaxoInvestor


Invested.dk modtager betaling fra brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres vores arbejde og udvikling af siden. Vi bestræber os dog altid på neutral og fair omtale til gavn for dig som investor.

Kategorier

Deltag i debatten

Meld dig ind i vores fællesskab på Facebook, hvor vi hjælper hinanden med at investere.

Besøg gruppen