En del af Playlisten: Alternativ investering

Hvis du interesserer dig for ejendomsbranchen, og ønsker ejendomseksponering i din investeringsportefølje, så vil dette webinar være noget for dig. Gennem de sidste 3 år har Provinsfonden allerede leveret knap 40 millioner kroner tilbage til sine investorer.

Provinsfonden vil være danskernes foretrukne kreditgiver til ejendomsmarkedet uden for bankbranchen. Vi vil udelukkende finansiere almindelige danskeres boliger med op til 60% af værdien, således er der masser af friværdi i lånene og dermed høj sikkerhed for Provinsfondens aktionærer. Hvis vi skal udlåne mere end 60%, skal der være statsgaranti på lånene, da Provinsfonden ikke ønsker en højere risiko end 60% på lånene. Vi vil gøre dette til priser, som kan konkurrere med realkreditbranchen.

Provinsfonden er en oplagt investeringsmulighed for dig som er vant til at investere i aktier og/eller selskaber. En investering i Provisionsfonden giver dig nemlig det bedste fra to verdener:

1) Sikkerhed i fast ejendom og
2) Potentielt højt afkast fra en aktieinvestering.

Gennem de sidste 3 år har Provinsfonden allerede leveret knap 40 millioner kroner tilbage til sine investorer. Vi er derfor kommet dertil, hvor vi ønsker at skalere vores forretningsmodel for at nå vores ambitiøse vækstmål: Provinsfonden skal i 2028 stå for 2% af det danske private ejendomsfinansieringsmarked. Vi har strukturen, vi har modellen og vi har kapitalen til at effektuere forretningsplanen – vi ønsker dog at vokse endnu hurtigere, hvorfor vi søger mere kapital.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at komme med som aktieinvestor til en attraktiv kurs. Pengene fra denne kapitalrejsning går udelukkende til ny udlån med sikkerhed i fast ejendom og vi forventer et årligt afkast på over 50%. I modsætning til traditionelle FinTech selskaber går størstedelen af Provinsfondens nye kapital ikke til dækning af investeringer/underskud, men til direkte investeringer i ejendomssikrede lån. Altså aktiver som har en reel værdi.

Deltag på webinaret, og hør mere om Provinsfonden og samtidig om hvorledes du kan foretage en solid investering i ejendomsbranchen som har begrænset (rente)risiko.

Martin Frederiksen

Martin Frederiksen er direktør i Provinsfonden. Martin har samlet set arbejdet 15 år i den finansielle sektor, både i Danmark og internationalt. De to højdepunkter har været:

• 6 år i London med investeringsprodukter i en bred vifte af aktivtyper målrettet andre banker, pensionsselskaber mv.
• 6 år for en af Nordens største alternative låneformidler til vækstvirksomheder.

Martin blev headhuntet som direktør for Provinsfonden og er tiltrådt pr. 1 december 2022. Provinsfondens ambitioner, mål og forretning passer godt sammen med Martins erfaring indenfor bl.a. vækst og det internationale lånemarked.

Se alle indlæg
 
Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0
Vurderet til 0 ud af 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar