En del af Playlisten: Alternativ investering

Hvad gør du, hvis du bliver ramt af alvorlig kræft i morgen? De fleste vil naturligvis gerne behandles på et af verdens førende hospitaler.

Og det er nu muligt.

Invested.dk har netop indgået et vigtigt partnerskab med Danmarks største sundhedsforsikringsselskab, Dansk Sundhedssikring. I denne Talk vil CCO og medstifter af Dansk Sundhedssikring, Flemming Bonde, fortælle om selskabets helt unikke forsikringer, der kan være livsvigtige for dig og din familie i forbindelse med kritisk sygdom.

I forbindelse med samarbejdet mellem invested.dk og Dansk Sundhedssikring kan vi samtidig tilbyde vores medlemmer en helt særlig forsikring, der giver adgang til verdensklassebehandling i udlandet, hvis du eller din familie bliver ramt af alvorlig sygdom. Hvis du benytter dig af forsikringen, får du samtidig et års GRATIS medlemsskab af invested.dk.

Du kan tegne forsikringen mod kritisk sygdom med særlig rabat her. Og dernæst kan du udnyttet tilbuddet om års gratis medlemsskab af invested.dk her.

Ifølge World Cancer Research Fund, så vil 1 ud af 3 personer i Danmark blive diagnosticeret med kræft inden de fylder 75 år og iflg. European Cancer Information System så forventes onkologiske tilfælde at stige med mere end 21% i Europa frem til 2040.

Vi afholder derfor dette meget relevant webinar med CCO og medstifter af Dansk Sundhedssikring, Flemming Bonde. Her vil han fortælle om den helt nye mulighed for at blive behandlet på verdens bedste privathospitaler, hvis man skulle være blandt de uheldige. Det er nemlig, som noget helt nyt, nu blevet muligt at forsikre sig selv og sin familie, så man f.eks. bliver fløjet til München, Madrid eller New York for at modtage verdensklasse behandling, hvis man ønsker dette i.f.m. en alvorlig sygdom, som f.eks. kræft.

Hvis du er en af dem, der kan finde på at udskyde lægebesøget, fordi din hverdag er travl, så er det nu du skal stoppe op og investere en halv time på at deltage i dette webinar.

DSS har betalt for at afholde denne Talk, fordi de synes, at de har et meget spændende produkt, som de gerne vil fortælle her brugere af invested.dk om.

Flemming Bonde Jakobsen

Flemming Bonde Jakobsen er CCO og Co-Founder af Dansk Sundhedssikring A/S. Dansk Sundhedssikring er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikring. Siden etableringen i 2012 har Dansk Sundhedssikring vækstet hvert år.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Vurderet til 0 ud af 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar